среда, 30 марта 2011 г.

Скандальний випуск програми "Міняю жінку-3": гей запросив транссексуала отримати задоволення від українських дітей.


22 лютого о 20-10 на телеканалі "1+1"вийшов скандальний випуск програми "Міняю жінку-3", в якому, в українську родину Костянтина та Олени Андрієць з Броварів, за умовами програми, прибула з Канади жінка-транссексуал для виконання на протязі тижня ролі “мами”.  Кілька днів транссексуал Сабріна Абдуллаєва мала змогу обіймати, доглядати й мацати дітей родини Андрієць – доньку Єву молодшого шкільного віку та сина дитсадочкового віку.
При цьому, знову ж таки, за умовами програми, батьки дітей не мали інформації про те, що за “жінка” стане на тиждень новою мамою. Вони не знали, що це – транссексуал.
Олена Андрієць на цей час відлетіла до Канади, де на протязі того ж таки тижня мала виконувати роль “мами”в канадській родині. Проте й тут був сюрприз – дітей в цій “родині”не виявилось, тож довелось виконувати роль не мами, а дружини для Забі – “чоловіка” Сабріни.
Далі події набули скандального обороту: транссексуал зізналась Костянтину, що вона транссексуал і відмовилась від подальшої участі у проекті. Зателефонувавши в Канаду, вона дала вказівки Забі взяти гроші зі знімальної групи за моральну шкоду і не віддавати їм речей.
Як наслідок, знімальній групі проекту  "Міняю жінку-3" та Олені Андрієць довелося викликати поліцію для того, аби повернути свої речі. Телесюжет було обіграно так, аби викликати співчуття у телеглядачів – транссексуал з чоловіком були зображені як неадекватні грубіяни, а знімальну групу на чолі з Анатолієм Єремою – як героїв, які не розгубилися у “ворожому” канадському світі і мужньо врятували головну героїню.
Додав романтики і відчайдушний та благородний вчинок Костянтина – чоловік, щойно дізнавшись, що дружину виставлено на вулицю, не гаючи часу,відлетів до Канади.
Виглядало все як справжня мелодрама зі щасливим кінцем. Проте постає логічне запитання – а хто має відповідати за це?
Зрозуміло, що програма надзвичайно підняла рейтинг телеканалу; “зрозуміло”, що в усьому “винний” неадекватний та грубий транссексуал, як це намагались довести глядачам телеоператори.
Проте спостерігали програму, напевно, не діти, аби поставити запитання, на яке телеоператори чомусь не дають відповіді: кому могла прийти в голову ідея запростити в нормальну родину з малими дітьми транссексуала?.. 
Можливо, слід було б керівництву проектом відверто взяти відповідальність на себе?..
До речі, а хто є цим керівництвом?..
А керівництвом є той самий  Анатолій Єрема — шеф-редактор проекту "Міняю жінку-3", який також з 2006 року є Генеральним продюсером та головним режисером телеканалу "1+1”.
Анатолій Єрема не приховує своєї нетрадиційної орієнтації – він гомосексуаліст.
Можливо це і є справжньою причиною скандалу, адже малоймовірно, щоб котрийсь батько, чоловік, сім’янин з традиційною орієнтацією запросив транссексуала для догляду за малолітніми дітьми?
Сергій Пушкар
За матеріалами сайтів  http://tsn.ua     http://www.1plus1.ua    та тижневика Бульвар

Комментариев нет:

Отправить комментарий